WOMANDONNA

Όροι χρήσης & Όροι συναλλαγών 

 

   Η Womandonna είναι σε συνεργασία με τους αρχικά διανομείς (κατηγορίας Α). Τα προϊόντα είναι καινούργια, παραδίδονται στην αρχική συσκευασία, συμπεριλαμβανομένων των ετικετών και κωδικούς αυθεντικών προϊόντων. Τα προϊόντα είναι γνήσια και νόμιμα. Αρχικά έχουν εισαχθεί στην Ευρωπαϊκή αγορά από τον εξουσιοδοτημένο διανομέα των αντίστοιχων σημάτων. Η Womandonna έχει επίσης συνεργασία με τα μεγαλύτερα και καλύτερα εργοστάσια κατασκευής στην Ασία αλλά και με τις καλύτερες ποιότητες των ειδών ένδυσης. Οι συνεργασίες αυτές αφορούν χονδρεμπόρους και κατασκευαστές με φορέματα, σακάκια και παλτά, παπούτσια, σέξι εσώρουχα, κοστούμια ενηλίκων, κορσέδες, μπικίνι, μαγιό, κάλτσες, κολάν, αξεσουάρ και άλλα. 

  

 Προκαταρκτική: Τα εμπορεύματα είναι καινούργια, γνήσια και αυθεντικά, με τακτικές ετικέτες & ετικέτες, νομίμως να εισαχθεί στην αγορά από εξουσιοδοτημένο κόμμα με έδρα την Ευρώπη, με την κατάλληλη τεκμηρίωση για να αποδείξει την προέλευση. 

Θα πρέπει να θεωρείται ότι έχει συμφωνηθεί και δεν είναι διαπραγματεύσιμη, ότι οι ακόλουθοι όροι και προϋποθέσεις έχουν διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί από κάθε πρόσωπο ή εταιρεία που επιβεβαιώνει την παραγγελία στην Womandonna.

 

 Τιμές: Όλες οι τιμές που αναγράφονται στην Womandonna περιλαμβάνουν ΦΠΑ, φόρους και εισαγωγικούς δασμούς, τα οποία δεν επιβαρύνουν τον αγοραστή και δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σε αυτήν την International Business Company. Οι πελάτες δεν πληρώνουν φόρο. Οι πελάτες πληρώνουν μόνο τα προϊόντα στέλνοντας τις αμοιβές. Διατηρούμε το δικαίωμα να προβεί σε προσαρμογές λόγω σφαλμάτων, μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, η διακοπή του προϊόντος ή τυπογραφικά λάθη. Womandonna δεν είναι υπεύθυνη για την πολιτική τιμών μάρκα-ιδιοκτήτες. 

 

 Προϊόντα: Ασχολούμαστε με πολλά αποθέματα ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ μόδας καθώς και ονόματα από σχεδιαστές, για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Για αυτό το λόγο μπορεί να ακυρώσει τυχόν αδιάθετες παραγγελίες. Η ελάχιστη παραγγελία είναι αποδεκτή.

 

 Ενημέρωση προϊόντων: Οι διαθέσιμες ποσότητες για κάθε προϊόν ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο βάση. Ωστόσο, ορισμένα προϊόντα που ίσως έχουν πουληθεί αυτή τη στιγμή και το σύστημα δεν έχει ενημερωθεί ακόμα η Womandonna δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη των αποθεμάτων και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Αν σας ενδιαφέρουν κάποια από τα στοιχεία ή θα θέλατε να κάνετε μια παραγγελία από εμάς, σας παρακαλούμε να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την διαθεσιμότητα των προϊόντων.

 

 Φωτογραφίες & Περιγραφές: Η Womandonna δίνει μεγάλη προσοχή για να διαθέσει τα προϊόντα & τις σωστές περιγραφές καθώς και τις φωτογραφίες τους. Αν και τα λάθη μπορεί να συμβούν ανεξάρτητα με την θέληση μας. Έτσι, οι εικόνες και οι περιγραφές σε σχέση με τα προϊόντα που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μη-συμβατικές, και δεν αποτελούν μέρος της σύμβασης των πωλήσεων. Μόνο ο κωδικός αναφοράς των εγγράφων μας, μαζί με τον μοναδικό κωδικό ID (Κωδικός), καθώς και το barcode επί των θεμάτων αποτελεί μέρος της σύμβασης πώλησης. Διατηρούμε το δικαίωμα να προβεί σε προσαρμογές λόγω τυπογραφικών λαθών.

 

 Η αποδοχή μιας παραγγελίας: Η Womandonna διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί οποιαδήποτε παραγγελία χωρίς προειδοποίηση.

 

 Επιβεβαίωση της παραγγελίας: Μόλις ο αγοραστής δίνει εντολή στην Womandonna, επιβεβαιώνεται η σειρά αυτόματα μέσω e-mail στον αγοραστή (εντολή αγοράς). Μόνο μετά την αποδοχή της εντολής και το διαθέσιμο προϊόν, η Womandonna θα στείλει το τελικό τιμολόγιο προς τον αγοραστή με τις περιγραφές των προϊόντων και τις τελικές τιμές.

 

 Τιμολόγηση: Τα εμπορεύματα πωλούνται με εμπορικό τιμολόγιο ή δελτίο αποστολής. Εάν ζητηθεί, μια επιστολή να πιστοποιούν την προέλευση των εμπορευμάτων, αυτό μπορεί να εκδίδεται από την Womandonna.

 

 Οι όροι πληρωμής: Η πληρωμή γίνεται με 2 τρόπους. 1) Πληρωμή πριν από την παράδοση. Δεχόμαστε τραπεζικό έμβασμα μέσω PayPal. Επίσης δεχόμαστε τραπεζικό έμβασμα σε άλλες τράπεζες μετά την επαφή μας. 2) Πληρωμή με αντικαταβολή. Ο αγοραστής θα πληρώσει τα προϊόντα με την παραλαβή στον χώρο της παράδοσης του. Επίσης θα χρεωθεί επιπλέον για αυτή την υπηρεσία.

 

 Ιδιοκτησία: Η Womandonna παραμένει ο νόμιμος ιδιοκτήτης των αγαθών μέχρι την πλήρη πληρωμή από τον αγοραστή.

 

 Χρόνος: Οι παραγγελίες είναι έτοιμες να συλλεχθούν από το ηλεκτρονικό κατάστημα Womandonna εντός 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή που επιβεβαιώνεται από την τράπεζα μας. Σε περίπτωση μεγαλύτερης καθυστέρησης, ειδική ειδοποίηση θα γίνει. Τα αγαθά θα μεταφέρονται στο μεταφορέα μόνο μετά την πλήρη πληρωμή.

 

 Ακύρωση της παραγγελίας: Οι καταθέσεις που έχουν καταβληθεί για να εξασφαλίσουν παραγγελίες δεν επιστρέφονται για οποιονδήποτε λόγο. Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο όταν δεν έχει καταβληθεί κανένα ποσό.

 

 Επιστροφή ή ανταλλαγή: Προϊόντα που πουλήθηκαν δεν μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγχθούν, εκτός σε περίπτωση λάθους από την πλευρά μας, ή σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος. Πριν από την επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος, ο αγοραστής πρέπει να λάβει γραπτή εξουσιοδότηση επιστροφής από την Womandonna. Καμία επιστροφή οποιουδήποτε τύπου θα γίνει αποδεκτή χωρίς τηνη εν λόγω άδεια. Προϊόντα εξαιτίας κακής μεταχείρησης δεν γίνονται δεκτές για πίστωση ή ανταλλαγή.

 

 Περιορισμοί: Ορισμένες προσφορές είναι περιορισμένης χρονικής περιόδου, με βάση το δίκαιο των σημάτων, και δεν μπορεί να πωληθεί σε ορισμένα μέρη του κόσμου. Ειδική μνεία θα πρέπει να καθορίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

 

 Απαιτήσεις: Όλες οι αξιώσεις πρέπει να γίνονται μέσα σε 48 ώρες από την ημερομηνία παράδοσης, με email, συμπεριλαμβανομένων του κωδικού από το προϊόν και της φύσης του προβλήματος. Μετά από αυτή την καθυστέρηση, η πώληση θεωρείται ως τελική (= κλειστή).

 

 Ευθύνη: Η Womandonna δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη για τυχόν έρευνες, αγωγές ή από οποιονδήποτε τρίτο, σχετικά με τη μέθοδο της κατανομής του αγοραστή ή σχετικά με την παράβαση του αγοραστή του ιδιοκτήτη της μάρκας δικαίωμα ιδίως από την άποψη της πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

 Ειδικές συναλλαγές: Πρόσθετα για τους όρους και προϋποθέσεις μπορεί να ισχύουν σε ορισμένες ειδικές περιπτώσεις. Τόσο του αγοραστή όσο και της Womandonna συμφωνούν να κάνουν όλες τις προσπάθειες για την επίλυση όλων των νομικών καταστάσεων με ένα φιλικό τρόπο και καλή πίστη. Μόνο τα δικαστήρια της πόλης της Womandonna θα είναι επιλέξιμες για τη διαιτησία για τυχόν νομικά θέματα που δεν θα έχει προηγουμένως επιλυθεί με φιλικό τρόπο. Η Womandonna διατηρεί το δικαίωμα να επικαιροποιήσουν και να βελτιώσουν τους τρέχοντες όρους του εμπορίου χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση.

 

 Πνευματική Ιδιοκτησία: Όλα τα κείμενα, γραφικά, φωτογραφίες ή άλλες εικόνες, εικονίδια, ηχητικά κλιπ, τα λογότυπα, τα συνθήματα, εμπορικές επωνυμίες ή λογισμικές λέξεις και άλλα περιεχόμενα στην ιστοσελίδα της Womandonna, ανήκει αποκλειστικά στην Womandonna ή κατάλληλων προμηθευτών περιεχομένου της. Δεν επιτρέπεται η χρήση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, τροποποίηση, μετάδοση, επίδειξη, δημοσιοποιησει, πώληση, άδεια, δημόσια εκτέλεση, διανομή ή εμπορική εκμετάλλευση του Περιεχομένου ή άλλου προς διάθεση οποιουδήποτε περιεχομένου με έναν τρόπο που δεν επιτρέπεται από την Womandonna και χωρίς η Womandonna να δώσει γραπτή συγκατάθεση. Η χρήση του data mining, robots, ή παρόμοια συλλογή δεδομένων και εργαλεία εξαγωγής για την Womandonna.com καθώς και η χρήση των εμπορικών σημάτων της Womandonna ή σήματα υπηρεσιών είναι αυστηρά απαγορευμένη. Μπορείτε να δείτε και να χρησιμοποιήσετε το Περιεχόμενο μόνο για τις προσωπικές σας πληροφορίες, για τα ψώνια σας, τις παραγγελίες σας και για κανένα άλλο σκοπό. Η συλλογή, διάταξη και συγκέντρωση όλων των περιεχομένων σε αυτήν την ιστοσελίδα ανήκουν αποκλειστικά στην Womandonna. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε της Womandonna το Περιεχόμενο ή την Σύνταξη με οποιοδήποτε τρόπο που υποτιμά ή δυσφημεί την Womandonna ή με οποιοδήποτε τρόπο που είναι πιθανό να προκαλέσει σύγχυση ή παράβαση των ισχυόντων νόμων ή κανονισμών. Όλο το λογισμικό που χρησιμοποιείται σε αυτήν την ιστοσελίδα είναι η ιδιοκτησία της Womandonna ή και των προμηθευτών λογισμικού της. Το περιεχόμενο, την κατάρτιση και το λογισμικό είναι όλα τα προστατευμένα κάτω από κρατικούς, εθνικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Όλα τα δικαιώματα που δεν παραχωρούνται ρητά διατηρούνται από την Womandonna. Οι παραβάτες θα διώκονται στο μέγιστο βαθμό του νόμου. 

 

 Αποδοχή παραγγελίας: Παρακαλώ σημειώστε ότι μπορεί να υπάρχουν ορισμένες παραγγελίες που δεν είμαστε σε θέση να αποδεχθούμε και να ακυρώσουμε. Η Womandonna διατηρεί το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρεια, να αρνηθεί ή να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία για οποιοδήποτε λόγο. Ορισμένες καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν την παραγγελία σας σε ακύρωση περιλαμβάνει περιορισμούς στη διαθέσιμη για αγορά, ανακρίβειες ή λάθη στο προϊόν ή πληροφορίες τιμολόγησης, ή προβλήματα που εντοπίστηκαν από τα πιστωτικά και απάτης, τμήμα αποφυγής οι ποσότητες μας . Μπορούμε επίσης να απαιτούν πρόσθετες επαληθεύσεις ή πληροφορίες πριν αποδεχτεί την παραγγελία σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν το σύνολο ή μέρος της παραγγελίας σας ακυρωθεί ή εάν απαιτούνται συμπληρωματικές πληροφορίες για να δεχτεί την παραγγελία σας.

 

 Τυπογραφικά λάθη: Ενώ η Womandonna προσπαθεί να παρέχει ακριβείς το προϊόν και τις πληροφορίες τιμολόγησης. Στην τιμολόγηση μπορεί να συμβούν τυπογραφικά λάθη. Η Womandonna δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την τιμή ενός στοιχείου μέχρι να παραγγείλετε. Σε περίπτωση που ένα στοιχείο που αναφέρονται με λάθος τιμή ή με λανθασμένες πληροφορίες που οφείλεται σε ένα λάθος στην τιμολόγηση ή τις πληροφορίες για το προϊόν, η Womandonna πρέπει να έχει το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να αρνηθεί ή να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία για αυτό το στοιχείο. Σε περίπτωση που ένα στοιχείο είναι λανθασμένη τιμή, η Womandonna μπορεί, κατά την κρίση μας, είτε να επικοινωνούμε μαζί σας για οδηγίες ή να ακυρώσουμε την παραγγελία σας και να σας ενημερώσουμε για την ακύρωση.

 

  

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!