Η Womandonna com είναι μια εταιρεία μόδας για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη γενικότερα αφού αρκετά από τα προϊόντα τις εταιρείας έρχονται από τα επίσημα εργοστάσια και χονδρεμπόρους Γαλλίας, Ιταλίας, Γερμανίας, Ισπανίας κ.α. 

Η Womandonna com είναι σε απευθείας σύνδεση με εργοστάσια και διανέμει ποσότητες από Επώνυμη Ένδυση, Επώνυμα Παπούτσια, Επώνυμα Αξεσουάρ Μόδας, Επώνυμα Γυαλιά Ηλίου και Σκελετούς Οράσεως, Επώνυμα Ρολόγια, Επώνυμα Κοσμήματα, Επώνυμες Τσάντες και άλλα.

Η Womandonna com είναι σε συνεργασία με τους αρχικούς διανομείς (κατηγορίας Α). Τα προϊόντα είναι καινούργια, παραδίδονται στην αρχική συσκευασία, συμπεριλαμβανομένων των ετικετών και κωδικούς αυθεντικών προϊόντων. Τα προϊόντα είναι γνήσια και νόμιμα. Αρχικά έχουν εισαχθεί στην Ευρωπαϊκή αγορά από τον εξουσιοδοτημένο διανομέα των αντίστοιχων σημάτων.

Η Womandonna com έχει επίσης συνεργασία με τα μεγαλύτερα και καλύτερα εργοστάσια κατασκευής στην Ασία αλλά και με τις καλύτερες ποιότητες των ειδών ένδυσης. Οι συνεργασίες αυτές αφορούν κατασκευαστές και χονδρεμπόρους με φορέματα, σακάκια και παλτά, παπούτσια, σέξι εσώρουχα, κοστούμια ενηλίκων, κορσέδες, μπικίνι, μαγιό, κάλτσες, κολάν, αξεσουάρ και άλλα.

Συνεχώς ανανεώνουμε τα προϊόντα και είδη με τις καλύτερες δυνατές τιμές τις αγοράς.


 

  Για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εκτιμούμε πολύ το ενδιαφέρον σας και προσδοκούμε μια μακροπρόθεσμη σχέση μαζί σας!